Voorwaarden

Op deze pagina treft u de algemene voorwaarden aan die wij hanteren voor deze politoer website.

 

Restaureren is een vak!

Wij leveren uitsluitend kwaliteits materialen die bedoeld zijn voor de professionele markt. Wij gaan er vanuit dat u op de hoogte bent van het gebruik van deze professionele materialen. Zoals u niet viool kunt spelen door het kopen van een viool, zo kunt u ook geen meubels restaureren door onze professionele materialen te kopen. Voor het leren viool spelen zijn lessen en veel oefenen een voorwaarde voor succes. Evenzeer geldt dit voor het restaureren van meubels of het aanbrengen van een afwerklaag. Wij steken er onze hand voor in het vuur dat onze producten goed zijn. U dient er zelf de hand voor in het vuur te steken dat u over voldoende kennis en ervaring beschikt om uw project tot een goed einde te brengen. Meubeluniek kan op generlei wijze verantwoordelijk worden gehouden voor het al of niet slagen van uw project. Wij faciliteren slechts de benodigde producten!

 

Levertijd

 • Het merendeel van ons aanbod is uit voorraad leverbaar. Als een artikel onverhoopt toch niet leverbaar mocht zijn ontvangt u daarover van ons bericht en informeren we u uiteraard desgewenst ook zodra het betreffende produkt weer wel leverbaar is.
 • Omdat veel van onze producten als gevaarlijke stoffen zijn aangemerkt worden al onze zendingen niet per TNT maar per GLS verzonden. Daardoor wordt er niet op zaterdag bezorgd.
 • Normaliter wordt uw bestelling door ons gereed gemaakt voor verzending op de dag dat uw betaling bij ons is bijgeschreven.
 • U ontvangt van ons een verzendbevestiging zodra uw bestelling op transport gaat.
 • Normaliter worden bestellingen de eerstvolgende werkdag aangeboden aan GLS waarna deze, als alles volgens plan verloopt, de daaropvolgende werkdag worden bezorgd.
 • Mocht u uw bestelling binnen 2 werkdagen nadat u de verzendbevestiging heeft ontvangen nog niet in huis hebben dan verzoeken we u contact met ons op te nemen. We zullen het pakket dan traceren om te voorkomen dat de bestelling ten onrechte aan ons wordt geretourneerd.

Let op: Als wij geen bericht van u ontvangen dat het pakket niet is bezorgd en de zending wordt door GLS aan ons geretourneerd dan kan de zending alleen op uw kosten opnieuw verzonden worden.

NB: Wij houden ons het recht voor om uw order maximaal 5 dagen op te houden in afwachting van eventuele producten die niet op voorraad zijn maar op het punt staan binnen te komen. 
 

Wijzigen van een order

Uw order wordt zo spoedig mogelijk verwerkt na ontvangst van uw betaling. Mocht u na het plaatsen van uw order dan ook nog wijzigingen aan willen brengen, informeert u ons daar dan zo spoedig mogelijk over door een email te sturen naar info@meubeluniek.nl . Nadat uw order is verwerkt is het helaas niet meer mogelijk om daar nog wijzigingen in aan te brengen.Betalingsmethoden

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:

 • Vooruitbetaling middels overschrijving naar rekening

  Iban: NL49 RABO 0371.8912.56 t.n.v. Meubelmakerij Meubeluniek te Meppel

 • Vooruitbetaling middels iDEAL
 • Vooruitbetaling middels Pay-pal
 • Contante betaling bij afhalen. U kunt bij ons niet pinnen. Afhalen kan bij ons in de winkel in Meppel. Dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur. Behalve op maandag en dinsdag, want dan zijn we dicht.

 Voor het verrichten van een internationale overschrijving heeft u de volgende gegevens nodig:

 • Iban: NL49 RABO 0371.8912.56

 • BIC code:  RABONL2U

 

Retourzendingen  

Voor alle producten geldt dat consumenten deze binnen 14 werkdagen, voldoende gefrankeerd aan ons kunnen retourneren. De betreffende producten dienen in dat geval ongebruikt en in de staat van aankoop te verkeren (originele, onbeschadigde verpakking). Nadat we uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, vergoeden wij u de betaalde aankoopprijs minus de door ons berekende verpakkings-, verzend- en eventuele betalingskosten. Producten die speciaal besteld zijn en bestellingen door bedrijven kunnen niet retour genomen worden.

 

Beschadiging

In zeldzame gevallen is er onderweg iets met uw zending gebeurd waardoor het is beschadigd. Wanneer u schade aan de verpakking constateert verplicht u zichzelf deze zending aan de deur te weigeren en terug te geven aan de koerier. Die zorgt er dan voor dat het beschadigde pakket retour afzender komt. Uiteraard moet er dan wel sprake zijn van duidelijke schade.

 

Aansprakelijkheid

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk te informeren en u van de hoogste kwaliteit producten te voorzien. Alle bij het politoeren gebruikte producten dienen steeds met voldoende kennis van zaken te worden toegepast en u dient bovendien alle producten steeds eerst op proefstukjes uit te proberen alvorens u aan een kostbaar werk begint. Schroom dan ook niet om ons om aanvullende informatie te vragen indien u niet volledig zeker bent van de toepassing die u voor een produkt in gedachten heeft; we helpen u graag! Wij kunnen dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enigerlei (gevolg-)schade die is veroorzaakt door het onkundig gebruik van een of meer van onze producten.

 

Reclamatie en garantie

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat alle door ons geleverde producten van uitmuntende kwaliteit zijn. Mocht er echter onverhoopt toch ergens iets mis gegaan zijn in uw orderafhandeling dan horen we dat uiteraard graag van u en zullen we uiteraard ons best doen om het probleem op te lossen.