Polish Reviver

Polish Reviver wordt onder andere gebruikt voor het herstellen van witte vlekken, het schoonmaken van meubelen en het oplossen van hele kleine krasjes. Bovendien verbetert Polish Reviver de waterbestendigheid van een gepolitoerd oppervlak.

!

Polish reviver, 250 ml

Hét produkt voor het opfrissen van bestaande laklagen en het verwijderen van witte kringen zónder siliconen

Er is een groot aantal produkten op de markt om meubelen op te frissen die over het algemeen olie of was als basisgrondstof hebben. Voor een deel van deze produkten claimt men dat ze ook geschikt zijn om politoerafwerkingen op te halen. De effectiviteit van het merendeel van deze produkten is echter niet zozeer te danken aan de samenstelling maar aan het feit dat er siliconen aan zijn toegevoegd. Zichzelf respecterende vaklieden zullen dan ook vrijwel nooit gebruik maken van deze standaard produkten doch de voorkeur geven aan het geheime recept dat ze van hun voorgangers over mochten nemen. Onze polish reviver is samengesteld volgens zo'n recept dat al meer dan 100 jaar oud is en onder andere pure appelazijn en lijnolie bevat.

 

Deze polish reviver wordt zowel gebruikt voor het schoonmaken van een meubel als voor het afwerken van een vers gepolitoerd werkstuk. Het verwijdert oude vuil- en waslagen waarbij ook verkleuringen als gevolg van rook, stof en dergelijke worden verwijderd. Vaak kunnen met dit produkt ook waterkringen, krasjes en witte warmtekringen worden verwijderd van gepolitoerde of met celluloselak afgewerkte oppervlakken.

 

Gebruiksaanwijzing:

  • Fles stevig schudden.
  • Polish Reviver ruim aanbrengen met een zachte doek.
  • Afhankelijk van de vervuiling een of meer minuten in laten werken.
  • Uitwrijven met een schone doek.
  • Behandeling zo nodig herhalen tot bij het uitpoetsen de doek schoon blijft.
  • Tijdens het gebruik de fles stevig blijven schudden.
  • Zeer sterk vervuilde oppervlakken kunnen na inwerken vaak effectiever worden afgenomen met staalwol 5 x 0 in plaats van met een schone doek.

 

Nu in een grotere 250 ml verpakking!

Politoerdoek

politoerdoek voor onderhoud en schoonmaken van politoerwerk
Politoerdoek
Politoerdoek voor het veilig schoonmaken van gepolitoerde oppervlakken.
Deze extra zachte en handzame doekjes zijn uitstekend te gebruiken om gepolitoerde oppervlakken af te nemen, in de was te zetten of met Polish Reviver of Glanshersteller op te poetsen. Door de zachte structuur werken de doekjes erg prettig en laten ze geen krasjes na.

Polish reviver