gls logo

Verzendkosten

Op deze pagina leest u alles over de verzendkosten en de verzending

 

Een groot aantal van onze producten dient behandeld te worden als gevaarlijke stoffen (de meeste omdat ze brandbaar zijn). Dergelijke producten mogen niet via de gewone post verzonden worden zodat wij voor al onze zendingen een contract hebben afgesloten met een professionele koerier die wel in staat is om volgens de geldende regelgeving onze zendingen te verwerken. Om onze bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk, en daarmee uw prijzen laag, te houden werken wij met 1 transporteur. Zo hoeven we dankzij onze constante groei van de afgelopen jaren inmiddels nog slechts onderstaande tarieven in rekening te brengen in plaats van de ruim € 20,= die we enkele jaren geleden nog moesten berekenen om uw zending kostendekkend en conform alle geldende wettelijke regels naar u te kunnen verzenden. Door deze werkwijze zorgen we er niet alleen voor dat uw bestelling netjes op de plaats van bestemming komt maar zorgen we er ook voor dat dat veilig en volgens de geldende voorschriften gebeurt zodat iedereen die onze pakketten behandeld zo min mogelijk risico loopt. Wel zo prettig toch als bijvoorbeeld uw zoon, dochter of buurjongen in een sorteercentrum werkt waar onze pakketten met gevaarlijke stoffen langs komen?

 

Wij verzenden onze goederen per GLS en brengen daarvoor 9,50 euro verpakkings-en verzendkosten in rekening. Dat is voor pakketten tot 15 kg.  Deze kosten gelden voor verzending binnen Nederland.

Voor verzending naar België, Duitsland en Luxemburg brengen wij 15.50 euro verpakkings- en verzendkosten in rekening voor pakketten tot 15 kg.  Uiteraard doen we er alles aan om er voor te zorgen dat uw bestelling netjes wordt verpakt en correct kan aankomen, maar soms gaat dat fout. Neemt u in dat geval contact met ons op.

Betalen vanuit het buitenland zal niet lukken met Ideal. Daarom hebben we ook de mogelijkheid om met paypal te betalen. Het is ook mogelijk om vantevoren per bank over te maken. In dat geval ontvangt u een e-mail met betaalgegevens.

Bestellingen die zijn geplaatst op dinsdag, woensdag of donderdag voor 9.00 worden in principe nog dezelfde dag verstuurd. Bestellingen gedaan op vrijdag worden de maandag daarop verzonden. Bestellingen gedaan op zaterdag, zondag of maandag worden verzonden op dinsdag. De aflevering via GLS vindt doorgaans  plaats binnen 2 werkdagen. U wordt per mail door GLS geinformeerd over de status van uw zending, maar ook door ons.

Brievenbuspost

Wilt u uw bestelling op eigen risico per briefpost ontvangen, dan kan dat soms. Wanneer de bestelling klein genoeg is om in een normale A5 enveloppe te kunnen. Dat moet dan wel even worden aangegeven op het bestelformulier. Kosten hiervoor zijn 5,00 voor verpakking en verzending binnen Nederland en 12,50 voor België. U dient gewoon het normale tarief te betalen. U krijgt dan het teveel betaalde  teruggeboekt wanneer u uw iban doorgeeft.