scalpik afbijt vloeibaar

Afbijtmiddel hout

Afbijtmiddel voor hout

Afbijtmiddel voor hout dat snel en efficient zijn werk doet zónder schade aan te brengen aan de ondergrond.

Dit afbijtmiddel voor hout hoeft niet nagespoeld te worden en is dan ook het ideale afbijtmiddel om verf en dergelijke van hout te verwijderen.

Dit afbijtmiddel is speciaal door ons geselecteerd voor het afbijten van (antieke) houten meubelen maar dit afbijtmiddel is uiteraard ook prima geschikt voor het afbijten van andere voorwerpen van hout en metaal.

Met dit afbijtmiddel voor hout verweekt u snel oude verflagen, waslagen, politoer en dergelijke zonder de houten ondergrond aan te tasten en dus zonder kans op fineerschade, schade aan (beenderlijm) verbindingen en dergelijke.

 

Meer weten over dit afbijtmiddel voor hout? klik dan hier voor de uitgebreidere beschrijving voor dit afbijtmiddel.

 

!

Vloeibare afbijt van Scalp

Vloeibaar traditioneel afbijtmiddel van Scalp

Weer leverbaar!

 Deze verfafbijt is misschien wel wat duurder, maar is dan ook absoluut de top in het verwijderen van verf, lak, politoer, lijm, was etc op metaal en hout. Dit product bevat geen Dichloormethaan en geen fosfaten. Prima voor de restauratie van meubelen, kozijnen, luiken, lambizeringen. Dit product is zo dun als water en derhalve uitstekend te verspuiten.

Waarschuwing: Absoluut buiten bereik van kinderen houden.

Download hier een PDF voor meer informatie

Afbijt zonder spoelen Scalp, 6 x 750ml

Dezelfde afbijt maar dan voordeliger voor wie iets meer nodig heeft.

Weer leverbaar!

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van dit product

 

Afbijt zonder spoelen van Scalp, 6 x 750ml

Dezelfde afbijt maar dan voordeliger voor wie iets meer nodig heeft. Bespaar 20 euro op de normale prijs door wat meer in te slaan....

Weer leverbaar!

 

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van dit product

 

Afbijtbestendige verstuiver

Nu extra voordelig door grote inkoop
Afbijtbestendige verstuiver  Aanbieding!

Onze afbijt zonder spoelen werkt zo efficiënt dat daardoor ook de meeste verstuivers (plantenspuiten en dergelijke) worden opgelost. We hebben daarom deze eenvoudige verstuivers in het programma opgenomen voor wie een enkele keer met afbijt werkt. Ook deze verstuivers hebben helaas niet het eeuwige leven maar houden het wel langer vol dan de doorsnee verstuiver.

Afbijt gel Scalpex NW

Gel afbijt middel van Scalp
Dit is dezelfde afbijt als de vloeibare, maar dan in gelvorm. Werkt net zo goed als u gewend was van de vloeibare, maar deze is geschikt voor rechtopstaande vlakken waar de vloeibare  afbijt niet bruikbaar is.

Afbijt zonder spoelen van Scalp gel, 6 x 750 ml

De onvolprezen afbijt in gelvorm voor de grote klus