Afbijtmiddelen kopen Afbijtmiddelen bestellen

scalpik afbijt vloeibaar

Afbijtmiddelen

Afbijtmiddelen

Afbijt is er in vele soorten en maten maar vrijwel allemaal hebben ze een aantal nadelen gemeen.

  • Vrijwel alle middelen moeten lang inwerken.
  • Vrijwel alle middelen moeten grondig worden geneutraliseerd om te voorkomen dat ze ook de nieuwe afwerklagen direct weer aantasten.
  • Bij veel soorten afbijt lopen we de kans op het los laten van houtverbindingen waardoor meubelen hun stevigheid kunnen verliezen.
  • Vrijwel alle soorten afbijt trekken de ondergrond sterk open waardoor veel werk nodig is voor het weer gereed maken van de ondergrond voor de nieuwe afwerking.
  • Niet alle afbijt is echt handig te verwerken.

 

Om deze redenen hebben wij dan ook uit alle op de markt zijnde afbijt onze "Afbijt zonder spoelen"geselecteerd. Afbijt zonder spoelen is namelijk een van de weinige afbijt-producten die zeer snel, efficient, makkelijk en z√≥nder schade aan te brengen aan de ondergrond zijn werk doet .

Uniek ten opzichte van andere afbijt is dat deze afbijt zonder spoelen niet nagespoeld hoeft te worden waarmee het dan ook het ideale middel is om verf, lak, politoer en dergelijke veilig te verwijderen.

Er zijn twee varianten. Een gel-achtig goedje dat vooral geschikt is voor vertikale oppervlakken en een vloeibare variant die vooral bedoeld is voor horizontale oppervlakken. De vloeibare variant kan eenvoudig met een afbijt-bestendige verstuiver (een soort plantenspuit) worden aangebracht.

Moet u bij andere afbijtmiddelen het werkstuk flink insmeren om vervolgens een half uur of soms zelfs meerdere uren te wachten; afbijt zonder spoelen doet al in een paar minuten zijn werk! Dus:

  1. Aanbrengen.
  2. Ongeveer 10 minuten in laten trekken.
  3. Schoonmaken.
  4. Klaar!

Net als bij andere soorten afbijt kan bij dikke of weerbarstige lagen de behandeling herhaald moeten worden. Dit middel is speciaal door ons geselecteerd uit alle op de markt zijnde afbijtmiddelen voor het afbijten van (antieke) meubelen maar dit middel is uiteraard ook prima geschikt voor het afbijten van andere voorwerpen van hout en metaal.

Meer weten? klik dan hier voor de uitgebreidere beschrijving .

 Zoekwoorden: afbijtmiddelen afbijtmiddelen afbijtmiddelen afbijtmiddelen afbijtmiddelen afbijtmiddelen

Vloeibare afbijt van Scalp

blik 750 ml

Vloeibaar traditioneel afbijtmiddel van Scalp

Yesss! Weer leverbaar!

Afbijt zonder spoelen van Scalp, 6 x 750ml

Dezelfde afbijt maar dan voordeliger voor wie iets meer nodig heeft. Bespaar 20 euro op de normale prijs door wat meer in te slaan....

Weer leverbaar!

 

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van dit product

 

Afbijtbestendige verstuiver

Afbijtbestendige verstuiver  Aanbieding!

Afbijt gel Scalpex NW

blik 750 ml
Gel afbijt middel van Scalp

Afbijt zonder spoelen van Scalp gel, 6 x 750 ml

De onvolprezen afbijt in gelvorm voor de grote klus