politoer en politoeren

Politoer en politoeren: alle materialen er voor, kennis er over en zelfs ambachtelijke politoercursussen vindt u nog op www.politoeren.com.
Politoeren in actie...

Welkom!

U vindt op deze site:

Restauratiematerialen. voor wie zelf aan de slag wil. U vindt in deze nieuwerwetse webwinkel nog al die ouderwetse materialen die bij het politoeren en restaureren gebruikt worden.

 

Onder de knop Gebruiksaanwijzingen vindt u gedetailleerde informatie over de verschillende producten waarin we u vertellen wat er mee gedaan wordt en hoe ze werken.

 

Cursussen : voor wie nog niet zo bedreven is in het zelf politoeren én voor wie dat al wel is maar nu wel eens echt het naadje van de kous wil weten verzorgen we met zekere regelmaat de cursus  politoeren.  Naast die politoercursus verzorgen we overigens ook nog allerlei andere cursussen over houtbewerking. U vindt de uitgebreide beschrijving van onze cursus politoeren hier

 

Achtergronden en veel gestelde vragen. Onder deze menu-opties vindt u in het kort de achtergronden, de historie, een beknopte uitleg van het politoerproces en nog veel meer. Wie het hele verhaal tot in de puntjes wil weten is natuurlijk van harte welkom om een van onze cursussen te volgen.

 

U bereikt al deze informatie via het menu aan de linkerzijde van deze pagina.

Via de knoppen aan de bovenzijde vindt u onze algemene informatie en de toegang tot uw winkelmandje.

Heeft u na het doornemen van deze site vragen of opmerkingen over politoeren? Laat het ons weten want we horen het graag!